Evenementen Toekomstige evenementen

Wednesday 11 October 2023

Webinar Brandrisicoanalyse

Brandrisicoanalyse conform Boek III Titel 3 – een pragmatische aanpak 

We horen het jullie allemaal zeggen of op zijn minst denken: “Allemaal mooi die risicoanalyses, maar hoe begin je eraan? Hoe krijg je dat ooit voor mekaar? Hoe heb je er iets aan?” Bart zal jullie met plezier een realistisch plan van aanpak voorstellen, doorspekt met praktische tips. Nieuwsgierig of Bart deze uitdaging aankan? Maak dan deel uit van de jury en zorg dat je erbij bent! 

Nog een tip: de rode draad in deze presentatie is uiteraard brandveiligheid maar het plan van aanpak kan net zo goed een inspiratie zijn voor andere risico’s. 

Thursday 16 November 2023

Awards 2023

Fireforum Awards wil mensen of organisaties bekronen die zich op een of ander vlak in de wereld van de brandbestrijding verdienstelijk hebben gemaakt. Ze worden toegekend door Fireforum vzw.

Fireforum zal op 16 november 2023 voor de zevende maal de Fireforum Awards uitreiken.
Na het succes van de zes vorige edities is deze Awarduitreiking een begrip geworden in de wereld van de brandveiligheid.

Dit evenement wordt opnieuw een unieke gelegenheid om de beste projecten te belonen die de brandveiligheid van personen en goederen bevorderen.

Brandweerzones, Architecten-en studiebureau’s, Preventieadviseurs, Scholen en Jeugdbewegingen, Wetenschappelijke Instellingen, Organisaties, Bedrijven en personen die zich hebben geëngageerd voor een betere brandveiligheid, komen in aanmerking om een project in te dienen voor de Fireforum Awards 2023.